UA-181030089-1

Rólunk/ Díszcsomagolás

Fából készült ajándékdobozaink mellett termékeink egyszerű, elegáns díszcsomagolásban is hozzáférhetőek. Celofán, szalag, csipke, papírzacskó, papírtasak, kartondoboz, mulcs és egyéb kiegészítők segítségével ünnepélyessé tesszük ajándékát.

A csomagba igény szerint üdvözlőkártyát is elhelyezünk. Szükség esetén vállaljuk a kártya nyomdai kivitelezését.

Az ajándékcsomagok közvetlen postai eljuttatásában is segítségére vagyunk

Amennyiben a webshopunkban egy adott kollekcióban nem találhatóak az alábbi csomagolástípusok, kérjük jelezze telefonon vagy emailen igényét, hogy lehetőség szerint kiszolgálhassuk!
Szalag és celofán

Tartalma 200 ml vagy 330 ml dióbefőtt vagy diólekvár. Csomagolása celofán és szalag.

Céglogós szalag

Tartalma 200 ml vagy 330 ml dióbefőtt vagy diólekvár. Csomagolása celofán és szalag. A szalag logózható, a csomagba egyedi üdvözlőkártya helyezhető.

Kisüveg, nasi, aranydió

Tartalma 106 ml diós chutney vagy  akácmézes dió vagy diólekvár, kiegészítve 50 gramm diógrillázzsal vagy pirított sós vagy pikáns sós dióval és egy dísz aranydióval. Csomagolása celofán és szalag.

Zöld dió, nasi, diótörő, gyertya

Tartalma 200 ml  dióbefőtt vagy diólekvár. diótörő, gömbgyertya, kiegészítve 50 gramm diógrillázzsal vagy pirított sós vagy pikáns sós dióval és egy dísz aranydióval. Csomagolása celofán és szalag.


Csipkével, dióval

Tartalma 330 ml dióbefőtt vagy diólekvár. Az üveg csipkébe van csomagolva és díszítve egy arany dísz dióval.

Csipke és szív

Tartalma 330 ml dióbefőtt vagy diólekvár. Az üveg csipkébe van csomagolva és díszítve egy piros fa szív dísszel.


Fakeretben

330 ml dióbefőtt vagy diólekvár egy diófapácos fakeretbe van rögzítve melynek díszítése egy szalag. A szalag és a fakeret egyaránt logózható.

Ablakos doboz

9x9x9 cm-es karton dobozka. Tartalma 200 ml vagy 330 ml dióbefőtt vagy diólekvár. 

Papírdoboz keskeny

13x6,5x5 cm-es karton dobozka.

Tartalma 10 ml-es diós chutney, akácmézes dió vagy diólekvár valamint 50 gramm dió grillázs, pirított sós, vagy pirított, pikáns-sós dió. Papírdoboz széles

11,5x10,5x3,8 cm-es karton dobozka.

Tartalma 10 ml-es diós chutney, akácmézes dió vagy diólekvár valamint 50 gramm dió grillázs, piritott sós, vagy pirított, pikáns-sós dió valamint egy arany dísz dió.