UA-181030089-1

Rólunk

KÜLDETÉSÜNK: ÖRÖMET SZEREZNI!

DIÓFAKTÚRA fantázianévvel  egy kistermelő magánszemély és  egy kisvállalkozás közötti összefogásban kézműves technikán alapuló diófeldolgozást és értékesítést végzünk.
Mindezt DIÓSGYŐR árnyékában Miskolcon,  ahol saját és gyűjtött receptek alapján készülnek a különféle ízesítésű diós és zöld diós termékek.
Leitner Melinda kistermelőként korlátozott mennyiségű, ám annál gazdagabb és különlegesebb termékpalettát tud biztosítani, ami exkluzív díszcsomagolásban kerülhet az érdeklődők  szeme elé. Az értékesítés webáruházi rendszerét a Klaszter Iroda Kft. üzemelteti.

KÉZMŰVES ZÖLD DIÓ ÉS DIÓS TERMÉKEK
Exkluzív termékünk a zöld dió! A júniusban szedett dió szurkálása, több hetes áztatása, többszöri felfőzése rendkívüli figyelmet, sok időt és energiát igényel, de a végeredmény mindenképp rendkívüli. Kiemelkedő minőségre törekszünk így a zöld dió befőttek hagyományos ízvilágához madagaszkári vaníliarudat, egész fahéjrudat, szegfűszeget és igazi citromot, illetve a modern gasztronómiai kalandokhoz kiegészítő fűszerként friss, reszelt gyömbért, narancshéjat, kubai rumot, kardamont, csillagánizst és narancsvirágvizet használunk. A lekvár és csatni kiegészítő anyaga helyi kistermelőktől beszerzett gyümölcs.

Zölddió-befőtt

Zölddió-befőttünk alapreceptje egy XIX. században megjelent magyar szakácskönyvből való. Az édes szirupban eltett zöld dió kultúrája a Közel-Keletről indult, így örmény, török, moldáv, román receptek közül is tudunk válogatni egyedi előrendelések esetén.

Zölddió-lekvár

Zölddió-lekvárunk alapreceptje magyarországi, bár a zöld dió lekvár készítése francia területről indult. A lekvárhoz formailag hasonló csatnik receptjei Indiáig nyúlnak vissza. Várjuk éttermek, cukrászdák előrendeléseit.

Pácolt dió

Pácolt zöld diónk alapreceptjét a XVII. században jegyezték fel először. Az angol, amerikai, kanadai szakácsok receptgyűjteményeiben többször találkozhatunk vele. Gourmet éttermek részére külön ízvilágú édes-savanyú, fokhagymás, borókás, zöldfűszeres, csípős ízben készítjük el.

Egyéb diós csemegék

Csemegéink a családi receptgyűjtemény szerint készülnek. Az édestől, az édes-savanyún keresztül a sós ízvilágig kellemes meglepetéseket tudnak okozni. A baráti összejövetelek falatkái, rágcsálnivalói, a házigazdák figyelmességét dicsérik.


AJÁNDÉKCSOMAGOK
Díszcsomagolás

Fából készült ajándékdobozaink mellett termékeink egyszerű, elegáns díszcsomagolásban is hozzáférhetőek. Celofán, szalag, csipke, papírzacskó, papírtasak, kartondoboz, mulcs és egyéb kiegészítők segítségével ünnepélyessé tesszük ajándékát.

Kis doboz

A kis doboz mérete 10x12x8,6 cm. A doboz alapanyaga hazai gyártók által készített minőségi nyírfa lemez míg az egyedi igények alapján készített fedlapoké pedig szalvéta, rizspapír, offszet papír, műnyomó papír.

Nagy doboz

A nagy doboz mérete 16x16x8,6 cm A doboz alapanyaga hazai gyártók által készített minőségi nyírfa lemez míg az egyedi igények alapján készített fedlapoké pedig szalvéta, rizspapír, offszet papír, műnyomó papír.

Boros doboz

Boros dobozaink mérete: 19x28x8,3 cm az 500 ml-es üvegjeink, és 19x28x8,3 cm a 700 ml-es üvegjeink részére. A doboz alapanyaga hazai gyártók által készített minőségi nyírfa lemez míg az egyedi igények alapján készített fedlapoké pedig szalvéta, rizspapír, offszet papír, műnyomó papír.


AZ AJÁNDÉKCSOMAGBA ELHELYEZHETŐ EGYÉB TERMÉKEK
Hungaricum

Hungaricum....

Nemzeti és helyi értékek

Helyi termék...

Diós kapcsolatok

Diós ....

Kiegészítő termékek

Kiegészítő termékek....


Ami a legfontosabb: Kézműves termékeinket odafigyeléssel, szeretettel készítjük, hogy szerettei és partnerei részére örömet, minőséggel megélt pillanatokat szerezzünk.

Gyártó: Leitner Melinda kistermelő, Engedélyszám: 04-03-T-0701, Besorolás: Alanyi adómentesség
    Csomagküldés : Klaszter Iroda Kft. , Adószám:11711539-1-42, Besorolás: Alanyi adómentesség

Honlapunk a termékeink és tevékenységünk bemutatását célozza, oly módon, hogy egy webáruház rendszerébe lett fejlesztve.

A Diófaktúra termékeivel Borsod-Abaúj-Zemplén megye és a főváros piacain, Miskolc 40 km-es körzetében található kiskereskedelmi egységeknél és webáruházunkban találkozhat. Érdeklődjön email-en (diofaktura@gmail.com) vagy telefonon (+36-30-3114766) az aktuális piaci jelenlétünkről illetve kínálatunkról.