Amilyen ajándékdobozt Ön szeretne!

1 értékelés
Egyedi igényei alapján készítjük el ajándékdobozait. Kérjen egyedi megjelenésű és tartalmú ajándékcsomagot, melynek árát közösön egyeztetjük. A dobozok színe - akár céges logója színeihez igazodva - egyedileg festhető, a fedlapra logózott kép vagy grafika kerülhet. A fedlap elkészítésében segítségére leszünk, de saját grafikussal is tervezhető. 
Csomagjaink tartalmi pillérei különleges, tradicionális zöld dió termékek, melyek a karácsonyi asztal elegáns, ünnepi kiegészítői. Igénye esetén az ajándékcsomagot különleges borral, hungarikummal is kiegészítjük. Külföldi partnerek részére angol címkével, postakész csomagolással vállaljuk ajándékcsomagjaink készítését. 
A megrendelési ár az előzetesen egyeztetett tartalmi és formai igények alapján kerül meghatározásra. Egyedi igényei alapján kérje ajánlatunkat, forduljon hozzánk bizalommal!
Készséggel állunk rendelkezésére egy személyes találkozón, ahol megtekintheti, megkóstolhatja termékeinket!
Elérhetőség Kérésre
Kód: A1
1 Ft
Amilyen ajándékdobozt Ön szeretne!
1 értékelés
5,0 1 értékelés

Partnereink visszajelzései alapján termékeink remek protokoll ajándékok: 

✓ Mert könnyen illeszthető a cég marketing kommunikációjához. Egyedi és kész megoldások között választhat.
✓ Mert különböző árkategóriákban választhat.
✓ Mert ajándékaink minden partnerének ideális: nőknek, férfiaknak, minden korosztálynak örömet szerez. 
✓ Mert ajándékdobozainkat jó kézbe venni, jó érzéssel tölti el az embereket és a későbbiekben is praktikusan használható.
✓ Mert a zöld dió kuriózum, nagyon finom és az egészségre gyakorolt hatása kiváló.
✓ Mert termékeink szavatossága rendkívül hosszú (3 év), könnyen tárolható és szállítható.  
✓ Mert az ajándékcsomagokat nagyobb mennyiségben is el tudjuk készíteni.
✓ Mert különleges is igényeket is ki tudunk elégíteni: pl. angol címkézés, logózott üvegek, postakész csomagolás, közvetlen postázás, stb.
✓ Mert mert választásával előtérbe helyezi a környezettudatosság szellemét és a hazai termékek támogatását.
✓ Mert kézműves termékeinket áthatja, hogy szeretettel, odafigyeléssel és mérnöki precizitással készítjük. 

Néhány referenciánk: TEK Terrorelhárítási Központ, EMMI Emberi Erőforrások Minisztériuma, Panasonic, Experidance Produkció, Kärcher Hungária Kft, Richter Gedeon Zrt., Flextronics, PatikaPlus Gyógszertárak, Bank of China, China Railway Group, Laterex Építő Zrt., Columbus Klíma, Neckermann Utazási Iroda, BILK Logiszikai Központ, DVTK,  DMRV Dunamenti Regionális Vízmű Zrt., ÉMKK Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt., Székesfehérvár és Szeged MJV Önkormányzata, több budapesti kerületi és vidéki város önkormányzata és sokan mások.   
 
Partnereink visszajelzése alapján bizton állíthatjuk, hogy ajándékdobozainkkal egy különleges gasztronómiai élményt és egy maradandó karácsonyi emléket ajándékozhat partnereinek!
 
Vállalásainkat és a vállalt határidőket nagymértékben befolyásolja a lekötött kapacitásunk és készletünk pillanatnyi helyzete, ezért ezt minden esetben egyedileg egyeztetjük megrendelőinkkel.