Készítse karácsonyi menüjét zölddióval!

Legyen az idén zöld dió a karácsonyi menü koronája! Az ünnepi menü minden fogásához remekül illeszthető. Előételként egy tuti receptet ajánlunk: kiflikarika, sós kecskesajtkrém (pl. President Petits Chéves) és egy szelet zölddió-befőtt. Főételek kiegészítőjeként egyre népszerűbb ínyencség, remekül harmonizál a sültekkel, kiemelve karácsonykor a libamájat, de természetesen kacsa és vadhúsok mellett is tökéletes és egy sertésültet is exkluzív fogásássá varázsol. A zölddió-befőtt karácsonyi ízvilága - melyet a Madagaszkárról rendelt vanília, a ceyloni fahéj, a szegfűszeg és biocitrom garantál - igazi gasztroélmény. Desszertek esetében a túrós, vaníliás és diós édességek a klasszikus párosítások. Kóstolja meg termékeinket a Shopmark karácsonyi vásárán

vágott 2 vágott 3