Különleges húsvéti menü zöld dióval
Legyen az idén zöld dió a húsvéti menü koronája! Az ünnepi menü minden fogásához remekül illeszthető. Előételként egy tuti receptet ajánlunk: kiflikarika, sós kecskesajtkrém (pl. President Petits Chéves) és egy szelet zölddió-befőtt. Főételek kiegészítőjeként egyre népszerűbb ínyencség, remekül harmonizál a sültekkel, kiemelve húsvétkor a báránycombot, de természetesen liba, kacsa, vadak mellett is tökéletes és egy sertésültet is exkluzív fogásássá varázsol. Az édesebb ízek kedvelőinek a zölddió-befőttet, a pikánsabb édes-savanyú ízvilágú partnereinkenk a pácolt zöld diót javasoljuk. Desszertek esetében a túrós, vaníliás és diós édességek a klasszikus párosítások. Kóstolja meg termékeinket a Shopmark húsvéti vásárán!