Egyedi, céges ajándékdobozok

Ajándékdobozaik saját készítésű, kézműves magyar termékek, melyet a magas minőség jegyében és az ajándékozási szokások új hullámának szellemében készítünk. Csomagjaink legfőbb pillérei különleges tradicionális zöld dió termékeink, melyek a karácsonyi asztal elegáns, ünnepi kiegészítői lehetnek. Igény esetén termékeinket különleges borokkal, hungarikumokkal is kiegészítjük. Nagy hangsúlyt fektetünk ajándékdobozaink - igény szerinti - egyedi megjelenésére és tartalmi összeállítására, így biztosítva az ajándék tökéletes illeszkedését partnerünk marketing kommunikációjához. A dobozok színe - akár a logó színeihez igazodva - egyedileg festhető, a  fedlapra igény szerinti kép vagy grafika kerül, mely választható előkészített terveinkből vagy saját grafikussal is tervezhető. Nemzetközi partnerek részére angol címkével, postakész csomagolással vállaljuk ajándékcsomagjaink készítését. Közvetlen postázás szolgáltatásunk  a fokozott biztonság mellett, idő, pénz és energia megtakarítást jelent partnerünket.

___27IMG_20201029_152317 (1)  28_sok doboz  18_IMG_5549  

Néhány referenciánk: TEK Terrorelhárítási Központ, EMMI Emberi Erőforrások Minisztériuma, Panasonic, Experidance Produkció, Kärcher Hungária Kft, Richter Gedeon Zrt., Flextronics, PatikaPlus Gyógszertárak, Bank of China, China Railway Group, Laterex Építő Zrt., Columbus Klíma, Neckermann Utazási Iroda, BILK Logiszikai Központ, DVTK,  DMRV Dunamenti Regionális Vízmű Zrt., ÉMKK Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt., Székesfehérvár és Szeged MJV Önkormányzata, több budapesti kerületi és vidéki város önkormányzata és sokan mások. 

_IMG_8150   _IMG_8179

Kérje ajánlatunkat egyedi igényei alapján, forduljon hozzánk bizalommal!

Partnereink visszajelzései alapján termékeink remek protokoll ajándékok: 
✓ Mert könnyen illeszthető a cég marketing kommunikációjához. Egyedi és kész megoldások között választhat.
✓ Mert különböző árkategóriákban választhat: 5.000 Ft alatt, 5-12 Ft között, 12.000 Ft felett.
✓ Mert ajándékaink minden partnerének ideális: nőknek, férfiaknak, minden korosztálynak örömet szerez. 
✓ Mert ajándékdobozainkat jó kézbe venni, jó érzéssel tölti el az embereket és a későbbiekben is praktikusan használható.
✓ Mert a zöld dió kuriózum, nagyon finom és az egészségre gyakorolt hatása kiváló.
✓ Mert termékeink szavatossága rendkívül hosszú (3 év), könnyen tárolható és szállítható.  
✓ Mert az ajándékcsomagokat nagyobb mennyiségben is el tudjuk készíteni.
✓ Mert különleges is igényeket is ki tudunk elégíteni: pl. angol címkézés, logózott üvegek, postakész csomagolás, közvetlen postázás, stb.
✓ Mert mert választásával előtérbe helyezi a környezettudatosság szellemét és a hazai termékek támogatását.
✓ Mert kézműves termékeinket áthatja, hogy szeretettel, odafigyeléssel és mérnöki precizitással készítjük. 
 
Partnereink visszajelzése alapján bizton állíthatjuk, hogy ajándékdobozainkkal egy különleges gasztronómiai élményt és egy maradandó karácsonyi emléket ajándékozhat partnereinek!
 
Vállalásainkat és a vállalt határidőket nagymértékben befolyásolja a lekötött kapacitásunk és készletünk pillanatnyi helyzete, ezért ezt minden esetben egyedileg egyeztetjük megrendelőinkkel.
Oldal 1/ 1 - összesen 1 termék

Ár

1 Ft2 Ft
112